יתהפך העולם

מחבר/ת: שפירא, מרים
יתהפך העולם יתהפך העולם
תקציר:
זאת לא טעות הדפסה!
בהתחלה הכל הפוך, העולם מתהפך על הדמויות שמתהפכות במיטה כי –
לצביה בוק יש עדיין הרבה מה לומר לריקי בתה, אבל בינתיים עד שתאזור אומץ, היא מתאבלת כלפי חוץ, ויותר משהיא מתגעגעת, היא עדיין פגועה.
ברוריה אשל (ואל תקראו לה נירית) ממאנת להתנחם אחרי לכתה של ריקי כמו על אחות.
תבינו, היא האחרונה שדיברה עם ריקי, טרם נטשה זו את הזירה באופן פתאומי, מבלי להותיר צוואה מסודרת. בינתיים עד שתתאושש היא רק נמלטת מצביה שכמהה לשמוע מה היה שם, ואפשר להבין אותה!
ד”ר כנרת וויסבלום, אחותה של נירית (מי זה שקורא לה ברוריה?) חולמת להיות מנתחת על. מילימטרים בודדים מפרידים בינה לבין חלום שמתנפץ, ומרסק אותה על הדרך, יחד עם הפציינטית שאותה ניתחה. ועכשיו לכו, תחפשו את האשמים. אבל אם תמצאו אותם תיזהרו, אל תציעו לה לבקש עזרה מאחותה, בסדר?
בהמשך תהפכו לא רק את הספר, אלא גם את הראש ותגלו עולם ישר:
של אנשים שמסתתרים מתחת לכריכה הזאת, ונקרעים לגזרים תחת אזמל המציאות, כולם שותפים בדרמה מטלטלת שיש בה בעיקר קצוות קשרים פרומים בגעגוע. הם מנסים להתעשת, ולא תמיד בהצלחה. אחר כך הם תופרים פצעים ישנים וחדשים בתכים ישרים, וזה דורש החלמה, הודענו מראש! אבל אל תדאגו, אם תפעלו לפי ההוראות ותקראו את הספר מהכיוון הנכון שלו בסוף הכל יפרח ויתיישר, על החיים ועל המוות, ויהי מה.
כמו “נוטה לקן” ו”חצויה לאחת” גם הספר הזה הוא מרקם עדין של מתח, רגש ועומק. גם בו מאתגרת מרים שפירא את הדמויות שלא תצליחו לשכוח, העיקר שבסוף הן מצליחות להגיב בהומור שחור, בכל מצב. עד הסוף. טוב או רע? תחליטו אתם.
 
כמות הזמנות לכותר: 0
יש להעריך כי מספר ימי ההמתנה המשוער יהיה כמות ההזמנות כפול מספר ימי השאלה עבור כל עותק.

אין כרגע עותקים זמינים להשאלה


 

עותקים

מספרסטטוסמיקום מס' מיון סימן מדף כרךימי השאלה
153198מושאלמבוגרים ברוח היהדות* ס שפי 30
153199מושאלמבוגרים ברוח היהדות* ס שפי 30
153200מושאלמבוגרים ברוח היהדות* ס שפי 30
154208מושאלמבוגרים ברוח היהדות* ס שפי 30

הוספה לעגלה מה זה

מחברמחבר/ת: שפירא, מרים
שם כותריתהפך העולם
מס' מיוןס
סימן מדףשפי
משפט‏ ‏אחריותמרים שפירא
מדיהספרים
סוגספרות יפה*
ז'אנרפרוזה*
קהל יעדמבוגרים ברוח היהדות*
עמודים552 עמ'
גובה21 ס"מ
זמן הוצאה2026
זמן הוצאה(עברי)תשפ"ו
שפהעברית
תאריך קיטלוג13/4/2026
תארניםספרות ברוח היהדות
 

לשימושים נוספים

תצוגת הדפסה

חזרה לדף קודם
דברו איתנו בווצאפ

תפריט נגישות